BemutatkozásRólunk
Mint, az élet más területein is, a hosszútávú együttműködés alapja ez esetben is a bizalom, ennek pedig egyik fontos eleme, hogy kölcsönösen ismerjük egymást. Hát, íme, lerántjuk a leplet, még a nevünkről is…

Fogadjunk, hogy azt gondolta, a nők játszottak közre abban, amiért mi ANICO Készházak lettünk. Kézenfekvő a magyarázat, de nem…

Anno 1991-ben alakultunk, de akkor még a fő tevékenységünk a profi (ipari) rádiózás volt. Innen ered a nevünk is, amely egy mozaikszó: Antenna Information Communication.

Ebben az időben még nem igazán tudták az emberek Magyarországon, hogy mi fán terem az a kifejezés, hogy készházak, pedig az Egyesült Államokban már szinte csak ezzel a technológiával építettek családi házakat. Aztán a 2000-es évek elején már hazánkban is megjelent a módszer, így kezdtünk el ezzel foglalkozni. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a készház-technológia hazai terjesztésében mi is aktív szerepet vállaltunk. Ennek már közel 20 éve…

Azóta már sikerült az építési technológiával kapcsolatban annyi tapasztalatot felhalmozni, hogy nem véletlenül merünk bátran adni 30 év garanciát a falazatra, valamint használhatjuk a Magyar Készházépítők tanúsítványát, a MAKÉSZ védjegyet is. Ez az Építési Vállalkozók Országos Szervezetének Könnyűszerkezetépítő Tagozata által jegyzett minőségi tanúsítvány, amely "a nagyfokú üzemi előregyártás révén kiemelkedően magas minőségi készházakat jelöli."

Ha személyesen is ellátogat hozzánk, észreveheti, hogy egy másik cég logója is megjelenik nálunk. Az ANICO Készházakhoz szorosan kötődik az AMAN Épületgépészeti KFT, akik már közel 20 éve szerelnek épületgépészeti munkákat készházakban.


Cég neve: Anico Készházak Kft.
Székhely: 4405 Nyíregyháza, Debreceni út 322.
Lefedettség: Magyarország egész területén
ETA engedély: ETA-12/0515
Tagság: Magyar Termék Nonprofit Kft., Magyar Készház szövetség
Védjegyek: Magyar Termék védjegy, Makész védjegyAz ANICO Készházak Kft-vel az Álomotthon álma válik valóra!Képzelje el, hogy belép egy házba, ahol minden részlet a tökéletes otthonról álmodozó családok igényeit tükrözi.
Az ANICO Készházak Kft által épített készházak nem csak épületek, hanem otthonok, ahol minden nap egy új, boldog fejezet kezdődik.

Készház technológia - életen át tartó megtakarítás!
Az innovatív készház technológia, amelyre ezek az otthonok épülnek, nem csak időt takarít meg az építkezés során, hanem egy életen át tartó megtakarítást is garantál.
A kimagasló hőszigetelési tulajdonságoknak köszönhetően a fűtési és hűtési költségek jelentősen alacsonyabbak, ami minden hónapban a pénztárcátokat kíméli.
Gondoljon csak bele, hogy mennyi plusz lehetőséget jelent ez a megtakarítás a családod számára?
Mire tudná költeni azt a sok pénzt, amit a rezsin megspórol?

Ezek a házak nem csak gazdaságosak, hanem a térkihasználás terén is zseniálisak. Minden centiméter ki van használva, hogy az otthonuk tágas és kényelmes legyen, miközben optimálisan elosztott kiszolgáló helyiségek biztosítják a mindennapi élet kényelmét. Az "okostervezés" eredménye egy szinte 100%-osan élhető tér, ahol minden családtag számára jut hely a kikapcsolódáshoz és a személyes térhez.

A beköltözés pillanata szó szerint olyan, mint amikor egy álom valósul meg.
A házak azonnal beköltözhetők, és ha szeretnék, felár ellenében egy kreatív belsőépítész segíti a személyes ízlésüknek megfelelő berendezések kiválasztásában.

Technikailag is TOP-on!
A hőszivattyús fűtés, klimatizált terek, és az optimalizált üzemeltetési technológia mind hozzájárulnak az otthonotok kényelméhez és fenntarthatóságához. Minőségi burkolatok, és prémium nyílászárók biztosítják, hogy a családi fészek nem csak kényelmes, hanem esztétikailag is vonzó legyen.

Képzelje el, hogy este hazaérkeznek ebbe a gyönyörű otthonba, ahol minden részlet a családja boldogságát szolgálja.
Egy ANICO Készház nem csak egy ház, hanem egy életre szóló befektetés a családi boldogságba!
Tegye meg az első lépést álmai otthona felé az ANICO Készházak Kft-vel, ahol a minőség és a családi értékek találkoznak.