Árak, ajánlatkérés


ÁrakPontos árajánlatot csakis vázlattervek alapján tudunk készíteni. A vázlattervezés tartalmazza az alaprajzot, metszeteket, homlokzati terveket és 3D látványképeket.. Szerződéskötés esetén ennek a díját jóváírjuk. A megbízás háromszori ingyenes módosítást tartalmaz.

A koncepcióterv elkészítéséhez szükséges dokumentumok: tulajdoni lap másolat, térképmásolat és geodéziai felmérés. A felsorolt tételek mind a Megrendelő költségeit terheli.

Cégünk csak egyedi tervek alapján dolgozik, minden saját- és típustervet külön engedélyeztetünk. A szerződött ár 4 hónapig garantált.


Tájékoztató jellegű árainkNyíregyháza és környéke: br. 400 ezer Ft/m2-tól
Budapest és környéke: br. 475 ezer Ft/m2-tól
Dunántúl: br. 490 ezer Ft/m2-tól

A fent felsorolt összegeket a nettó alapterülettel szükséges felszorozni.
A feltüntetett árak ~100 m2-es standard kivitelű házra értendőek. A négyzetméter árat nagyban befolyásolja a ház elrendezése, falak mennyisége, elhelyezkedése, telek adottságai stb.
FONTOS! Minél kisebb a ház nettó hasznos lakóterülete, annál magasabb a négyzetméter ára és minél nagyobb a nettó hasznos lakóterület, annál kisebb a négyzetméter ár!


Ajánlatkérés*Személyes adatok:

*Az építkezésről:

Az épület nettó hasznos lakóterülete

*Építési telek

Egyéb

Csatolt file (.jpg .png .pdf .doc .docx .dwg)

Az adatvédelmi szabályzatot elolvastam és elfogadom.A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat árajánlat és információ küldés céljára felhasználja. Az itt megadott adatokat az információkérés feldolgozásán, az Ön tájékoztatásán kívül más célra a Anico Készházak Kft. nem használja fel. A beleegyezése nélkül harmadik személynek adatait nem adjuk ki, és azokat bizalmasan kezeljük.